Corporate Recruiter

Solliciteren

Als Corporate Recruiter bij Hogeschool Utrecht (HU) ben je business partner op het gebied van recruitment en instroom. Je bent nauw betrokken bij de wervingsplannen van verschillende instituten, kenniscentra en afdelingen van de HU. Je adviseert, signaleert en begeleidt alle stappen in het wervingsproces. Je maakt de vacatureteksten, bent betrokken bij de sollicitatiegesprekken en voert de arbeidsvoorwaardengesprekken. Uiteraard in overleg met de betreffende afdeling.

Je krijgt veel vrijheid in de manier waarop je jouw werk uitvoert, uiteraard binnen de geldende regelgeving van het hoger onderwijs. Uiteraard maken we je hier wegwijs in zodra je bij ons komt werken. Met het team bespreek je jouw successen en de uitdagingen die op je pad komen. Denk bijvoorbeeld aan hoe we de candidate experience nog optimaler kunnen maken, welke (nieuwe) wervingsmiddelen we in kunnen zetten of hoe we de rol van Corporate Recruiter nog steviger kunnen neerzetten. Daarin zien we nog zeker een ontwikkeling die we kunnen maken en horen we graag welke inbreng jij hierin meebrengt.

Een uitdagende en interessante functie binnen de HU waar wij jou als werkgever ook voldoende ontwikkeling bieden.

Wat bieden we jou?

In de rol van Corporate Recruiter bieden wij naast flexibiliteit in omvang, ook een goed salaris én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Een greep uit onze voorwaarden:

 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (D3) met een omvang van 0,8 – 1,0 fte.;
 • Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal €3.731,81 en maximaal €5.127,39 (schaal 11);
 • Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,00 bruto per jaar naar rato dienstverband;
 • Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Wij hebben daarnaast uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Bij een fulltime dienstbetrekking bestaat de mogelijkheid tot wel 428 uur verlof per jaar;
 • Verder is er flexibiliteit in werktijden;
 • Uiteraard een smartphone en een laptop;
 • Een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness;
 • En tenslotte maar zeker niet onbelangrijk: een fijn team om in en mee te werken!

Het team

Het Resource Center bestaat op dit moment uit 5 vaste recruiters, 3 interim recruiters, 3 collega’s in de ondersteuning en een collega die zich richt op arbeidsmarktcommunicatie. Het Resource Center maakt deel uit van de dienst Human Resources welke verder nog bestaat uit HR Advies, HR Service, HR Beleid en HR Development. Onze standplaats is Padualaan 97 in Utrecht op het Utrecht Science Park. Dit is een kleurrijk gebouw waar ook meerdere opleidingen van de HU zijn ondergebracht. De afgelopen twee jaar hebben wij veel vanuit huis gewerkt. In de toekomst is hybride werken zeker mogelijk.

Jouw profiel

We horen graag naast wat je meeneemt, ook wie je bent en waar jij naar op zoek ben in een werkgever. Om succesvol te zijn in deze rol zijn een aantal voorwaarden van belang:

 • Je hebt minimaal een bachelor diploma;
 • Je hebt zeker 5 jaar ervaring als (corporate) recruiter, bij voorkeur in diverse werkomgevingen/ organisaties;
 • Je bent teamplayer die er niet voor terug deinst meerdere bordjes in de lucht te houden;
 • Je brengt vernieuwende ideeën en kennis mee op het gebied van sourcing;
 • Je bent organisatiesensitief en je weet om te gaan met verschillende belangen in een organisatie;
 • Je neemt initiatief zowel in je dagelijkse werkzaamheden als mogelijk interessante projecten die op jouw pad komen;
 • Je hebt een uitstekende kennis en beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Enthousiast?

Denk jij dat jij en de HU een goede match zijn en ben je enthousiast geworden? Of heb je eerst nog wat vragen? Neem dan zeker contact op met onze collega's via werkenbijhu@hu.nl.  

Wil je direct solliciteren? Dat kan uitsluitend via de sollicitatiebutton tot en met 15 augustus. 

Spreken we je snel?

Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit en (talent)ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Als inclusieve werkgever nodigen wij daarom nadrukkelijk alle doelgroepen op om te solliciteren. Een referentie, digitale check op diploma en identiteitsbewijs en de aanvraag van een VOG zijn onderdeel van de procedure.

Vacature delen op:
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
01-09-2022
Sluitingsdatum:
15-08-2022
Company homepage:
http://www.hu.nl
Terug naar boven