Hogeschooldocent Verpleegkunde/ Bachelor medisch hulpverlener

Solliciteren

Als docent binnen onze bacheloropleidingen Verpleegkunde en Medisch Hulpverlener ben je lid van een enthousiast en betrokken team en vervul je meerdere taken: je verzorgt, coördineert en ontwikkelt vanuit je specifieke deskundigheid  theoretisch onderwijs en/of vaardigheidsonderwijs; zowel technische, communicatieve als onderzoeksvaardigheden en begeleidt studenten (studieloopbaan, stage, projectmatig werken en onderzoeksprojecten). Daarnaast draag je bij, in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk, aan de verdere optimalisering van het curriculum. Jij bent degene die studenten wilt ondersteunen bij hun ontwikkeling tot professionele verpleegkundigen of medisch hulpverleners.

In het kort

  • Verzorgen, coördineren en ontwikkelen van onderwijs (theoretisch, technische- , communicatieve-  en onderzoeksvaardigheden)
  • Deskundigheid en recente werkervaring in één van de werkvelden en/of  E-Health of zorgtechnologie
  • Transfers realiseren tussen theorie en praktijk

Wie jij bent

Wij zoeken voor deze veelzijdige en veeleisende functie, verpleegkundigen of medisch hulpverleners die in het bezit zijn van een diploma op masterniveau en onderwijservaring. Daarnaast heb je recente ervaring in de directe patiëntenzorg.

Wat jij hebt

  • Je beschikt over een masteropleiding en een onderwijsbevoegdheid of bent bereid je bevoegdheid op korte termijn te behalen.
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je vindt pionieren een uitdaging en bent gericht op (team)samenwerking met een gezonde dosis humor.

Over de werkplek

De bachelor verpleegkunde en de bachelor medisch hulpverlener zijn twee bacheloropleidingen binnen het Instituut voor Verpleegkundige Studies. Dit instituut verzorgt ook drie masteropleidingen en diverse post-hbo opleidingen voor verpleegkundige en paramedische beroepsbeoefenaren. Daarnaast werkt de opleiding nauw samen met de lectoraten binnen het domein Gezondheidszorg. In deze kennisomgeving maak je deel uit van een veelzijdig onderwijsteam. Een student van de bachelor opleiding wordt opgeleid tot beginnend beroepsbeoefenaar. De driehoek praktijk, onderzoek en onderwijs vormt het fundament van onze opleidingen. Meer informatie is te vinden in deze video op Instagram.

Wat wij je bieden

Je krijgt een jaarcontract D4 als docent met een omvang van 0,6 -0,8 fte. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal €3.731,81 en maximaal €5.127,39 (schaal 11). Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%. Tenslotte hebben wij een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals het fietsplan en kortingen bij verzekeringen, software en fitness.

Solliciteren

Denk jij dat jij en de HU een goede match zijn en ben je enthousiast geworden, dan kun je tot en met 26 mei uitsluitend online solliciteren. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact met Hans Aerts (hans.aerts@hu.nl ) opleidingsmanager van de bachelor Verpleegkunde of Marscha Ensermo (marscha.ensermo@hu.nl) opleidingsmanager van de bachelor Medische Hulpverlening. Bij voldoende goede reacties sluiten wij deze vacature.Meer informatie over werken bij Hogeschool Utrecht is verder te vinden op www.hu.nl/werkenbij.

Vacature delen op:
Referentienummer:
1941/1
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
05-04-2022
Sluitingsdatum:
26-05-2022
Company homepage:
http://www.hu.nl
Terug naar boven