ICT Coach-Docent propedeuse

Solliciteren

Propedeuse

Onze propedeuse studenten starten met een introductie en oriëntatie op ICT in het eerste half jaar, waarna ze doorstromen naar een afstudeerrichting. Ze maken kennis met programmeren, ontwerpen en businessvraagstukken. Ze oriënteren zich in deze periode op begin kennis voor deze specialistische richtingen. Het onderwijs is verdeeld in lessen/opdrachtbegeleiding en toepassing in een project.

In het komende studiejaar zal de propedeuse met haar eigen team het onderwijs verbeteren en vernieuwen naar projectgericht onderwijs met aanvullende mini-colleges, vaste thuishonk en programmatisch toetsen. Dan sta je minder voor de voor de klas, maar op een werkvloer en help je studenten op individueel- en groepsniveau zich verder te ontwikkelen op zowel de inhoudelijke ICT-vaardigheden als algemene beroepsvaardigheden.

Wat we zoeken

Wij zoeken een collega ICT-professional met ervaring in en affiniteit met ICT. Je beschikt over voldoende ICT inhoudelijke vakkennis voor het eerste jaar zoals ontwerpen, programmeren, modelleren en businessvraagstukken. Je vindt het leuk om studententeams te coachen die werken aan projecten. Je bent docent, coach, inspirator en begeleider tegelijkertijd. Natuurlijk werken we in ons onderwijs op een agile wijze en ben je bekend met agile methoden zoals scrum.

Wat we te bieden hebben

We bieden je een werkomgeving waarin je jezelf nog verder kunt ontwikkelen als docent, coach en ICT-professional. Je brengt ons ICT-onderwijs in de propedeuse op een steeds hoger niveau. Hierdoor kun je bijdragen aan de ontwikkeling van jongvolwassenen in de ICT-wereld van morgen. Kortom, je zult ervaren dat je iedere dag ook leert van studenten, collega-docenten en bedrijfsleven.

Wat jij ons biedt:

 • een afgeronde masteropleiding,
 • een coachende- en mensgerichte leiderschapsstijl (of bereidheid om deze verder te ontwikkelen)
 • Ervaring op 1 van de volgende ICT terreinen
  • Front-end development
  • Back-end development
  • Embedded development of
  • Artificial Intelligence
 • ervaring als scrum-master of product-owner is een pré 

Werkomgeving 

Het Instituut voor ICT is sinds september 2019 in een gloednieuw duurzaam pand getrokken met nieuwe labs, een gezellige foodcourt en een Science Café. Wat ICT-techniek betreft, zitten we aan het front! Zo leiden we studenten op voor de toekomst, onder andere gericht op block-chain, A.I., AR, big-data en robotica. Het instituut kent zo'n 1700 studenten en is constant in ontwikkeling waarbij er steeds meer ruimte is voor zelfsturende teams, nieuwe uitstroomprofielen en innovatieve didactische concepten. We bieden een innovatief en vernieuwend programma, met als doel om onze studenten voor te bereiden op de toekomst. 

Wat wij je bieden

Behalve een uitdagende rol binnen de HU, zijn wij een stabiele werkgever met prachtige ambities en goede voorwaarden. 

 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een omvang tussen de 0,6 en 1.0 fte;
 • Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal €3.731,81 en maximaal €5.127,39 (schaal 11);
 • Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,- bruto per jaar naar rato dienstverband;
 • Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Wij hebben daarnaast uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Uiteraard een smartphone en een laptop;
 • Een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en sportfaciliteiten; 

Solliciteren 

Denk jij dat jij en de HU een goede match zijn en ben je enthousiast geworden? Dan kun je uitsluitend online solliciteren. Reageer snel, bij voldoende potentiële kandidaten wordt deze vacature eerder gesloten. Voor nadere informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Jan van Rouwendal, via jan.vanrouwendal@hu.nl. Meer informatie over werken bij Hogeschool Utrecht is verder te vinden op www.hu.nl/werkenbij

Vanuit de overtuiging dat diversiteit bijdraagt aan ons onderwijs en onderzoek, worden kandidaten met verschillende achtergronden, ervaringen en beperkingen met nadruk uitgenodigd om te solliciteren. Een screening op identiteitsbewijs en diploma, een VOG en een referentieonderzoek maken deel uit van de sollicitatieprocedure. De sollicitatieprocedure kun je vinden in de sollicitatiecode op onze site www.hu.nl/werkenbij/arbeidsvoorwaarden Hier is ook een link naar de CAO-hbo te vinden. 

Vacature delen op:
Referentienummer:
2020
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
11-04-2022
Sluitingsdatum:
31-05-2022
Company homepage:
http://www.hu.nl
Terug naar boven