Docent Associate Degree Logistiek Management

Solliciteren

Op onze Amersfoortse vestiging hebben wij een plek voor een nieuwe collega met de drive, passie en kennis om samen de opleiding Associate degree Logistiek Management verder neer te zetten en uit te breiden met een deeltijd variant. Na onze start 3 jaar geleden met een klein team, zijn wij nu op zoek naar aanvulling om het onderwijs in co-creatie met het werkveld verder vorm te geven en uit te voeren.

Functie

De Ad Logistiek Management kent een breed profiel. Hierbij is aandacht voor supplychainmanagement, e-commerce, stadsdistributie en procesverbeteren. Als docent van Ad Logistiek Management werk je de opleidingsplannen uit in concrete projecten voor de studenten en bijbehorend lesmateriaal en zoek je daarin altijd de samenwerking met de praktijk. Een deel van jouw aanstelling vul je in als leerteambegeleider waarbij je studenten helpt hun persoonlijk leiderschap en potentieel te ontwikkelen. Daarnaast verzorg je inhoudelijke werkcolleges en begeleiding van de projecten voor studenten. Uiteraard sta je in nauw contact met je studenten en geeft hen veelvuldig feedback op door hun ontwikkelde beroepsproducten en op hun aandeel in het proces. Je vervult hierin een voorbeeldrol en bent onderdeel van een integraal (leer)team. Onderwijsperiodes sluit je af door het uitvoeren van assessments samen met jouw collega’s.

Een nauwe aansluiting met de beroepspraktijk is onmisbaar. Met jouw netwerk en initiatieven wordt de samenwerking opgezocht met het bedrijfsleven, MBO collega-opleidingen, externe deskundigen en binnen de HU.

Wat wij je bieden

Behalve een uitdagende en interessante rol binnen de HU, zijn wij een stabiele werkgever met prachtige ambities en goede voorwaarden. We horen natuurlijk ook graag waar jij naar op zoek bent en hoe de HU tegemoet kan komen aan jouw wensen. Het is ook mogelijk om deze functie te combineren met andere werkzaamheden buiten de HU.

  • Wij bieden een arbeidsovereenkomst van een jaar (D4) met een omvang van 0,4 fte- 0,8 fte;
  • Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal €3.731, 81 en maximaal €5.127,39 (schaal 11);
  • Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,00 bruto per jaar naar rato dienstverband;
  • Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Wij hebben daarnaast uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Bij een fulltime dienstbetrekking bestaat de mogelijkheid tot wel 428 uur verlof per jaar;
  • Verder is er flexibiliteit in werktijden en is thuiswerken mogelijk;
  • Uiteraard een smartphone en een laptop;
  • Een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness; 

Jouw profiel

Voor deze functie is het geen vereiste om al eerder als docent werkzaam te zijn geweest. Uiteraard is dit wel een pré, zeker als dit in het hoger onderwijs is. Het belangrijkste is dat je bereid bent om de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (hbo) te behalen. De HU biedt dit aan. Daarnaast zijn een aantal aspecten van belang om succesvol te zijn als docent bij de Ad Logistiek Management:

-      Je bent in het bezit van minimaal een relevante Bacheloropleiding;
-      Je bezit inhoudelijke, actuele en relevante werkveld-gerelateerde kennis en vervult zodoende een expertfunctie. Denk hierbij aan o.a. logistieke bedrijfsprocessen, stadsdistributie en dataverwerking.
-      Je hebt kennis en ervaring met het (ontwikkelen van) leerteamleren, waarbij de student wordt begeleidt en uitgedaagd zijn eigen leren centraal te stellen en de persoonlijke ontwikkeling vorm te geven;
-      Je krijgt energie van het inspireren en faciliteren van de ontwikkeling van studenten. Je staat bekend als iemand die naar ontwikkelen kijkt vanuit een ‘growth mindset’ en weet anderen hierin mee te nemen.
-      Je bent een teamspeler pur sang: samenwerken zit in je bloed en daarbij kun je uitstekend over de grenzen van opleidingen en organisaties kijken en werken.
-      Je hebt oog voor ontwikkelingen in de branche en weet dit in co-creatie met de beroepspraktijk door te vertalen naar het onderwijs.

Inspirerende werkomgeving

Het Instituut voor Associate degrees (IAd) van Hogeschool Utrecht is per 1 september 2018 gestart met het aanbieden van tweejarige hbo-opleidingen op locatie Amersfoort. Onze Ad-opleidingen zijn praktijkgerichte hbo-opleidingen van 120 studiepunten (EC). De opleidingen hebben een eigen positie en zijn relevant voor de arbeidsmarkt. Doelstelling is om op korte termijn structureel door te groeien naar 1.500 Associatie degree-studenten. Bij de ontwikkeling van de Ad's werken we nauw samen met het regionale mbo, bedrijven en instellingen. Bij het leren focussen we op feedback en niet op toetsen, staat de student centraal en wordt altijd gewerkt vanuit de werkelijke beroepssituatie. Een Ad is daarmee een uitstekende vervolgopleiding voor mbo'ers, maar is ook uitermate geschikt voor praktisch ingestelde havisten.

Je komt te werken in een klein hecht team wat nu uit 3 docenten bestaat die gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen over het ontwikkelen van de studenten. Daarbij worden we gesteund door een kleinschalig instituut wat constant in ontwikkeling is en een start-up-achtig karakter heeft. We helpen en leren van elkaar door korte lijntjes en een intensieve verbinding.

Enthousiast?

Ben je enthousiast maar ook nog wel nieuwsgierig naar de rol van Docent Ad Logistiek Management?  Neem dan zeker contact op met Eva van Haaren (Corporate Recruiter) via eva.vanhaaren@hu.nl.

Wil je direct solliciteren? Dat kan uitsluitend online via de sollicitatiebutton tot en met 23 mei 2022 .  Wij zouden graag in de zomer van 2022 de nieuwe collega welkom heten. Mocht de wens er zijn om eerder te starten, zullen we samen kijken wat er mogelijk is. 

Spreken we je snel?  

Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteit en (talent)ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Als inclusieve werkgever nodigen wij daarom nadrukkelijk alle doelgroepen op om te solliciteren. Een referentie, digitale check op diploma en identiteitsbewijs en de aanvraag van een VOG zijn onderdeel van de procedure.

Vacature delen op:
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
02-05-2022
Sluitingsdatum:
23-05-2022
Company homepage:
http://www.hu.nl
Terug naar boven