Hogeschooldocent Bedrijfsvoering in het farmaceutisch werkveld

Solliciteren

De opleiding Farmakunde leert studenten kennis en vaardigheden aan op gebied van Bedrijfsvoering, Projectmanagement, Kwaliteitsmanagement, Farmacologie, Gezondheidsvoorlichting, Praktijkgericht Onderzoek, en Communicatie. Farmakundigen werken in het farmaceutisch werkveld waaronder diverse soorten apotheken, groothandel, industrie en dienstverlening.

Heb je ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en wil je je kennis en kunde graag delen met aankomend beroepsbeoefenaren en collega’s? Dan verwelkomen we je graag als docent en stap je in een inspirerende baan bij een unieke opleiding.

In het kort

Je verzorgt samen met collega-docenten onderwijs aan hbo-studenten. In ons competentie- en projectgestuurd onderwijs word je ingezet op de leerlijn Bedrijfsvoering. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het onderwijs rond deze thema’s vanuit je recente praktijkervaring. Ook het begeleiden van studenten bij hun stage, afstudeeronderzoek en studieloopbaanbegeleiding zullen tot je werkzaamheden behoren.

Wat jou kenmerkt

  • Je bent een breed inzetbare collega met een afgeronde opleiding op masterniveau.
  • Je hebt ervaring op het gebied van bedrijfsvoering (marketing en bedrijfsprocessen) binnen de (farmaceutische) zorg- of dienstverlening
  • Je bent communicatief sterk, flexibel, digitaal vaardig en kunt goed samenwerken.
  • Heb je nog geen didactische aantekening? Dan bieden wij je de opleiding daarvoor aan.
  • Pre: ervaring in de farmaceutische industrie

Werkomgeving

De opleiding Farmakunde is een van de bacheloropleidingen binnen het Instituut voor Paramedische Studies. Dit instituut verzorgt zeven bacheloropleidingen en diverse post-HBO opleidingen voor paramedische beroepsbeoefenaren. Het Instituut voor Paramedische Studies is gevestigd op het Utrecht Science Park en is de locatie waar onderwijs, onderzoek en zorg samen komen. In deze kennisomgeving maak je deel uit van een hecht onderwijsteam van ruim 30 docenten en medewerkers die betrokken zijn bij hun studenten en de ontwikkeling van het beroep.

Wat wij je bieden

Je krijgt een jaarcontract (D4) met een omvang van 0,6 – 0,8 fte. Verlenging behoort in beginsel tot de mogelijkheden. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal € 3.881,09 en maximaal € 5.332,48 (schaal 11) conform CAO-HBO. Daarboven ontvang je volgens de CAO-HBO een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%. Wij hebben uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en extra’s zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en sportfaciliteiten.

Solliciteren

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ellen de Jong:  ellen.dejong@hu.nl of 06 38763352. Meer informatie over werken bij Hogeschool Utrecht is ook te vinden op https://www.hu.nl/werkenbij

Je kunt tot en met 12 juni 2022 uitsluitend online solliciteren.

De gesprekken staan gepland in de week van 27 juni 2022.

Vacature delen op:
Referentienummer:
2078
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
12-05-2022
Sluitingsdatum:
12-06-2022
Company homepage:
http://www.hu.nl
Terug naar boven