Docent en Coach Technische Bedrijfskunde

Solliciteren

In het kort

Samen met een dynamisch en gedreven docententeam (40 fte) ruim 1000 studenten opleiden tot professionele en competente ingenieurs: dat is de uitdaging waar je voor staat als docent en coach bij Technische Bedrijfskunde! We verzorgen relevant en actueel onderwijs gericht op alle domeinen van de technische bedrijfskunde. Onze studenten worden van oudsher opgeleid tot procesverbeteraars, en steeds meer ook als ontwerpers van processen binnen de technisch bedrijfskundige context. Het werkveld wordt complexer en steeds meer interdisciplinair. Onze studenten werken dan ook samen met collega opleidingen Electrical Engineering, Werktuigbouwkunde en Built Environment aan praktische vraagstukken uit het werkveld.

Werken bij TBK is een uitdaging waarbij veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en met jouw talenten, ambitie en beroepservaring een substantiële bijdrage te leveren aan de persoonlijke en professionele vorming van (jong) volwassenen. Vind jij het leuk om studenten te coachen in de ontwikkeling van hun professionele competenties, hen te begeleiden in hun leerproces en een leven lang leren mentaliteit bij hen te ontwikkelen? Werk je graag in een gezellig team in een open en professionele cultuur? Reageer dan op deze vacature!

We werken in cursusteams aan de ontwikkeling en uitvoering van modulair ingerichte onderwijsprogramma’s. Werkvormen variëren van hoorcolleges tot activerende werkcolleges, één op één begeleiding, groepsbegeleiding en werken in leerteams. Bij de ontwikkeling van ons onderwijs zijn we steeds bezig met relevante vraagstukken uit het bedrijfsleven, maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe didactische inzichten.

Wat jij hebt

 • Ervaring op het gebied van coaching of (student)begeleiding;
 • Je hebt affiniteit met enkele (technisch) bedrijfskundige disciplines bijvoorbeeld Techniek, Finance, ICT, Organisatiekunde, Proces- en prestatiemanagement (Lean/Six Sigma), Logistiek,  en/of Marketing;
 • Enkele jaren ervaring in het bedrijfsleven is een pré;
 • Enige ervaring in het onderwijs is een pré;
 • Een afgeronde bacheloropleiding.

Wie jij bent

Je bent sociaal, gedreven, communicatief sterk, flexibel, proactief, en een teamplayer. Het motiveert je om met (jong)volwassenen bezig te zijn en hen te enthousiasmeren en stimuleren tot persoonlijke ontwikkeling. Je vindt jouw eigen ontwikkeling ook belangrijk en hebt een zelflerende houding. Je kan inspelen op individuele leervragen van studenten en leerteams/projectgroepen. Je hebt affiniteit met het ontwikkelen en/of verzorgen van cursussen of trainingen en je vindt het leuk om je didactische vaardigheden te ontwikkelen.

Werkomgeving

De bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde is met de andere bacheloropleidingen Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Built Environment onderdeel van het Instituut for Design & Engineering. In vrijwel alle technische vakgebieden verzorgt het instituut bachelor- en masteropleidingen en cursussen voor werkende professionals. Onze lectoraten en kenniscentra voeren daarnaast toegepast onderzoek uit en leveren expertise aan bedrijven en branches, in het bijzonder rondom de thema’s Health Care and Medical Technology, Rapid Prototyping, Sustainability en Asset Management´. Onze ingenieurs beschikken over actuele, relevante en snel toepasbare theoretische en praktische kennis binnen het vakgebied en zij kunnen zelfstandig onderzoek uitvoeren.

Wat wij je bieden

Behalve afwisselende werkdagen in een innovatieve werkomgeving? Nou, dat we een stabiele werkgever zijn met prachtige ambities.
Maar er is natuurlijk meer:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar (D4);
 • De mogelijkheid om tussen de 0,6 – 1,0 fte te werken;
 • Een salaris van maximaal € 4.569,57 bruto per maand bij voltijd (schaal 10);
 • Een tegemoetkoming in de eigen bijdrage van de zorgverzekering van € 300,00 bruto per jaar naar rato dienstverband;
 • Daarboven ontvang je volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Wij hebben daarnaast uitstekende studie en ontwikkelingsmogelijkheden. Om je een voorbeeld te geven, maar zeker niet het enige: jaarlijks wordt een ontwikkelfestival georganiseerd met interessante workshops waar jij als HU medewerker gratis aan kunt deelnemen;
 • Bij een fulltime dienstbetrekking bestaat de mogelijkheid tot wel 428 uur (=53,5 dagen) verlof per jaar;
 • Verder is er flexibiliteit en vrijheid in werktijden;
 • Uiteraard een smartphone en een laptop;
 • Een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra’s zoals fietsplan en kortingen bij andere verzekeringen, software en fitness;
 • En tenslotte maar zeker niet onbelangrijk: de kans om deel uit te maken van een geweldig team in een dynamische omgeving!

Je kunt eventuele vragen over de vacature per email stellen aan Machiel van de Laar, opleidingsmanager TBK, via machiel.vandelaar@hu.nl. Informatie over werken bij Hogeschool Utrecht is verder te vinden op www.werkenbijhu.nl.

Wat verder belangrijk is

Ben je geïnteresseerd, reageer dan zo snel mogelijk. Bij voldoende potentiële kandidaten wordt deze vacature gesloten. Wanneer we een mogelijke match zien plannen we een kennismakingsgesprek in.

Het verzorgen van een minicollege maakt deel uit van de selectieprocedure.

Vacature delen op:
Referentienummer:
0000
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Fulltime
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
08-06-2022
Sluitingsdatum:
15-08-2022
Company homepage:
http://www.hu.nl
Terug naar boven