Modulecoördinator tevens docent post-hbo opleiding Chronisch Zieken, differentiatie Longverpleegkunde

Solliciteren

De opleiding

Het onderwijs van de opleiding is vormgegeven vanuit de basisgedachte dat de patiënt centraal staat. Rode draad gedurende de opleiding is ondersteunen bij het inpassen van de chronische ziekte(n) in het dagelijks leven. Om dit vorm te geven is er aandacht voor zowel patiënten-, zorgverleners- als overheidsperspectief. Gedurende de opleiding werkt de student als Longverpleegkundige in opleiding aan beroeps specifieke competenties om nu en in de toekomst overstijgend te kunnen blijven denken en de attitude om de - nieuwe - rol professioneel vorm te geven. Voor meer informatie over de opleiding zie: https://www.hu.nl/deeltijd-opleidingen/longverpleegkunde 

Inhoud van de werkzaamheden

  • Modulecoördinator van de drie modules Verpleegkundig Expert van de post-hbo opleiding Chronisch Zieken, differentiatie Longverpleegkunde. Dit zijn de modules betreffende longzorg en farmacotherapie. U bent bij deze drie modules verantwoordelijk voor de inhoud en het actualiseren van deze modules, het werven en contact onderhouden met gastdocenten.
  • Afhankelijk van de grootte van de fte kan mogelijk het doceren van generieke lessen en het beoordelen van beroepsproducten een onderdeel van het takenpakket zijn. 

Wie u bent

Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde verpleegkundige met vermelding voorschrijfbevoegdheid Astma en COPD of een Verpleegkundig Specialist, werkzaam in de eerste of tweede lijn gezondheidszorg en bij voorkeur met didactische ervaring.  U heeft expertise, ervaring en affiniteit met het werkveld waar de student zich in begeeft en de diverse doelgroepen. U bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het werkveld van de studentenpopulatie zowel op organisatorisch als inhoudelijk vlak met betrekking tot de functie.  Tevens weet u dit te vertalen naar het onderwijs zodat het aanbod altijd actueel en doelgericht is. Daarnaast bent u sensitief voor de vragen en wensen van externe partners - de praktijk- en u stelt zich dienstverlenend en collegiaal op.

Wat wij bieden

  • U krijgt een jaarcontract voor de omvang van minimaal 0.2 fte en maximaal 0,6 fte. Afhankelijk van uw wensen. De uiteindelijke omvang is bepalend voor het takenpakket.
  • De startdatum is in overleg maar uiterlijk per 1 oktober 2022. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden bij een positieve beoordeling en ongewijzigde bedrijfsmatige belangen. Het bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband is minimaal € 3.881,09 en maximaal € 5.332,48 (schaal 11). Daarboven ontvangt u volgens de cao-hbo een vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Uitstekende studie-en ontwikkelingsmogelijkheden. Indien u nog niet beschikt over een didactische bevoegdheid, dient u deze bij de HU te behalen in de loop van het eerste dienstjaar. Heeft u nog geen masterdiploma dan dient u een masteropleiding te volgen en binnen drie jaar na start van de opleiding af te ronden. Tot slot hebben we tal van leuke extra’s zoals gebruik van de modernste HU klinieken, en kortingen op tal van zaken zoals fitness, verzekeringen en software.
  • Bij benoeming van een interne kandidaat behoudt deze haar huidige contractvorm. 

Solliciteren

  • Denkt u dat u, deze functie en de HU een goede match zijn en bent u enthousiast geworden? Dan kunt u tot en met 25 augustus 2022 reageren. De gesprekken zullen plaatsvinden op 1 september 2022 op het Utrecht Science Park.
  • Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met Karin Hamers, opleidingsmanager post-hbo opleidingen Instituut Verpleegkundige Studies Karin.Hamers@hu.nl , 06-23886175
  • Meer informatie over werken bij Hogeschool Utrecht is te vinden op www.werkenbijhu.nl.
Vacature delen op:
Referentienummer:
2189
Regio:
Utrecht
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Werkuren:
Parttime
Werkdagen:
Dag
Startdatum:
24-06-2022
Sluitingsdatum:
25-08-2022
Company homepage:
http://www.hu.nl
Terug naar boven